Шамотна форсунка

10.03.2021 14:03
Шамотна форсунка

Шамотна форсунка використовується в піролізних котлах Unika для того, щоб полум'я від піролізного горіння не взаємодіяло з основними механізмами твердопаливних котлів безпосередньо.

При процесі піролізу всередині котла створюється висока температура горіння, до 1200°С, якщо це полум'я буде направлено на механізми котла, то від деформації не захищені навіть сталеві запчастини, тому в піролізних котлах використовують шамотні форсунки, які за своїми характеристиками здатні витримувати температуру нагрівання до 1400° С. Але навіть ця технологія не здатна зробити їх довговічними, в середньому один раз в опалювальний сезон необхідно замінювати цю запчастину. Це єдина запчастина в котлах, яка вимагає заміни протягом усього часу використання котлів.

Купити форсунку піролізного котла Unika.

Перелік форсунок для піролізних котлів потужністю від 15 до 50 кВт із зазначенням поточної вартості.

Малюнок Назва товару Марка котла Потужність котла (кВт) Вартість, грн. з ПДВ
Форсунка шамотная Форсунка шамотна Уніка, Юта піроліз 12-15 Ціну уточнюйте
Форсунка шамотная Форсунка шамотна Уніка, Юта піроліз 18-25 Ціну уточнюйте
Форсунка шамотная Форсунка шамотна Уніка 30 Ціну уточнюйте
Форсунка шамотная Форсунка шамотна Уніка 50 Ціну уточнюйте

Процес виготовлення шамотних форсунок.


Для виготовлення такої форсунки використовують перемелену просушену глину і шамотний порошок з кремнеземом (Si02) до 60%. Далі, отриманий таким способом Сирець, поміщають в сушильні барабани з температурою до 800°С, а потім поміщають в газокамерну і тунельну піч для випалу при температурі до 1380° С протягом 50-80 годин. Після цього продукція охолоджується, їй надають необхідну форму і проробляють отвори для надходження полум'я.

На нашому ресурсі ви можете знайти чотири основних види форсунок для котлів потужністю 15, 18, 25, 30 і 50 кВт.

Замовити шамотну форсунку різних розмірів, під різні моделі котлів Unika ви можете, звернувшись по одному з телефонів, зазначених у розділі Контакти.